Yrityksille

Le Bloomissa käytössänne on monipuoliset tilat ja palvelut aina arkipäivin etätyötiloista lähtien isompienkin yritysjuhlien järjestämiseen.

Etätyöt

Arkisin etätyötilat avataan aamuisin 09:00 ja ovet ovat auki aina kello 24:00 asti. Työt onnistuu tiloissamme siis todella joustavasti ja jos liikut paljon keskustan alueella, niin tilamme tarjoavat loistavan tukikohdan päivän ajaksi. Käytössäsi on myös wifi, laadukas tulostin ja palavereja varten varattavana yksityiset kabinetit. Virvokkeet kylmässä ja pöytiin tarjoilu.

Tiloihin voi tulla tutustumaan arkisin aukioloaikoinamme tai vaihtoehtoisesti ottaa yhteyttä sähköpostilla info@lebloom.fi / sivun alhaalta löytyvällä lomakkeella.

Edustustilaisuudet, juhlat ja kokoukset.

Le Bloomin tiloista voidaan räätälöidä juuri teidän tarpeisiin sopiva kokonaisuus lähtien 6 hengen kabineteista aina +300 hengen juhliin.

Tyylikkäissä ja hyvin varustelluissa kabineteissamme onnistuu loistavasti pitää kokouksia tai muuntaa ne vaikka yksityisiksi karaokehuoneiksi. Kabinetteja on 3 eri kokoa ja isoimpaan mahtuu 20 henkeä.

Tarvitsetteko yrityksellenne tilat isompiin juhliin tai edustustilaisuuteen. Sekin onnistuu Le Bloomissa. Tiloissamme onnistuu järjestää +300 henkeä vetäviä tapahtumia ja henkilökuntamme asiantuntemus sekä ammattitaito on käytössänne takaamassa onnistuneen tapahtuman.

Otattehan yhteyttä sähköpostilla info@lebloom.fi tai sivun alhaalta löytyvällä lomakkeella ja katsotaan teille sopiva kokonaisuus yhdessä kuntoon.

AUKIOLOAJAT

MA-TI 5PM-11PM
KE-TO 5PM-12AM
PE 5PM-4AM
LA 4PM-4AM

OSOITE

ETELÄESPLANADI
12, HELSINKI
SISÄÄNKULKU
KASARMINKATU

LÖYTÖTAVARAT

INFO@LEBLOOM.FI
+358 50 5506991

ALL RIGHTS RESERVED 2024 - Le Bloom